Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Κάμπινγκ 2011 στην Κρήτη!

Όπως όλα τα τελευταία χρόνια, οι Μαθητές-τριες και οι Φοιτητές-τριες Ενάντια στο Σύστημα (με τη συμμετοχή και της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό») “εφορμούν” για το καλοκαιρινό τους κάμπινγκ.

Σαλπάρουμε από το λιμάνι του Πειραιά για Χανιά το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιούλη. Μας φιλοξενεί ως την Κυριακή 31 Ιούλη το κάμπινγκ «Μήθυμνα» (4 χλμ πριν το Καστέλι των Χανίων) στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με την υπέροχη παραλία. Οργανώνουμε εκδρομές, παιχνίδια, προβολές και συζητήσεις για την ιστορία κινήματος και της Αριστεράς, την οικονομική κρίση, τους αγώνες που ζούμε, τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Διασκεδάζουμε, ζούμε συλλογικά, μαθαίνουμε, χτίζουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας। Κι αν οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι μαζί μπορούμε…!

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Για το συνολικό πακέτο 22-31 Ιούλη, το κόστος ανά άτομο (συμπεριλαμβάνει ακτοπλοικά εισιτήρια, διαμονή και εκπτωτική κάρτα για τα πολύ καλής ποιότητας καφέ-μπαρ-εστιατόρια του κάμπινγκ) είναι 125€. Ειδικά για μαθητές-φοιτητές και άνεργους η τιμή είναι 100€.



Περισσότερα για τις τιμές εδώ
Τηλέφωνα για πληροφοριες και κρατήσεις εδώ